دریافت خبرنامه نوروز


سياسي - بين‌الملل - اقتصادي - اجتماعي - حقوق بشر - زنان - دانشجويي - هنري - ورزشي - فناوري اطلاعات - انتخابات - مصاحبه - مراسم‌ها - بازتاب‌ها - جبهه مشاركت - بيانيه‌هاي جبهه مشاركت - دبيركل جبهه مشاركت

« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ |»


19 آذر 87

منصوری :دولت به جای صرف بودجه برای تبلیغ خود به مردم خدمت کند

"تخصیص بیش از حد زمان صدا و سیمای ایران به سفرهای استانی رئیس جمهور آنهم قبل از انتخابات،نقض اصل بی طرفی دولت در انتخابات و یک رفتار غیر قانونی است".

آذر منصوری با بیان این جمله به خبرنگار سیاسی اصلاحات گفت:این گونه رفتارها عدالت را در انتخابات آینده زیر سوال می بردو به چند دلیل باید از نوع ورود صدا و سیما در استفاده از منابع دولتی برای تبلیغات رئیس دولت جلوگیری کرد.دلیل اول اینکه رفتاری که دولت نهم در پیش گرفته است باوری را در میان مردم به وجود می آورد که انتخابات ریاست جمهوری دهم انتخاباتی از پیش تعیین شده است و القای این باور در میان عامه مردم باعث از بین رفتن انگیزه آنان برای ورود در عرصه انتخابات خواهد شد. وی ادامه داد:از طرف دیگر فعالیت انتخاباتی دولت برای شرکت کنندگان در انتخابات نوعی سردرگمی را به وجود خواهد آورد و بی اعتمادی به دولت به عنوان برگزار کننده انتخابات سال آینده به وجود خواهد آمد. منصوری هم چنین افزود: باید حتما توجه بیشتری در این زمینه صورت بگیرد و درست است که تصمیمات مردم به ماه های آخر انتخابات بستگی دارد ،اما این بدان معنا نیست که مردم اتفاقات صورت گرفته در دولت نهم را نادیده و تحت تاثیر تبلیغات قرار بگیرند. وی گفت:همچنین این نوع ورود و سو استفاده از منابع دولتی ،نقض اظهارات صورت گرفته توسط مقام معظم رهبری نیز هست و دولت به عنوان برگزار کننده انتخابات آینده بایستی به جای استفاده از اختیارات دولتی برای تبلیغات خود این منابع را برای استفاده عموم بگذارد تا تمام کسانی که دغدغه برگزاری انتخابات سالم را دارند احساس خطر کمتری بکنند. منصوری هم چنین با بیان اینکه استفاده ناعادلانه از امکانات دولتی برای دولت های بعدی نیز مشکلاتی به وجود می آورد گفت:این تبلیغات با هزینه های هنگفت همراه است و دولت بعدی با توجه به مشکلات اقتصای پیش آمده با کمبود بودجه مواجه خواهد شد و بودجه هایی که برای توسعه کشور باید به کار رود نباید صرف تبلیغات شود. وی ادامه داد:نکته دیگر اینکه صدا و سیما هم به عنوان یک رسانه ملی نباید به گونه ای رفتار کند که تنها از یک حزب و طیف خاص رفتار کند چرا که این نقص اصل بی طرفی صداو سیما نیز هست.


« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ | نظر دهید | بازگشت به بالای صفحه |»

اخبار و تحليل‌هاي ارائه شده در پايگاه اطلاع رساني نوروز مواضع جبهه مشاركت ايران اسلامي نيست و مواضع اين حزب از طريق بيانيه‌ها، اطلاعيه‌ها و مصاحبه‌هاي دبيركل انتشار مي‌يابد