عضو دفتر سياسي جبهه مشاركت ايران اسلامي گفت: خاتمي در صورت ورود به عرصه انتخابات، اکثريت قابل قبولي از آراء را به خود اختصاص خواهد داد و تصور مي كنيم فاصله بين او و رقبايش به حدي بالا برود که بتوان انتظار آراي سال 76 و يا بيشتر از آن را داشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) حجتالاسلام و المسلمين مصطفي درايتي در جمع خبرنگاران استان خراسان افزود: خاتمي ابهامات خود را بيان کرده و يکي از ابهامات او اين است که در صورت ورود به انتخابات و پيروزي بتواند انتظارات مردم را برآورده کند و موانعي که در گذشته با آن روبهرو بود ـ به عنوان كسي که اکثريت راي مردم را دارد ـ از سر راهش برداشته شود؛ چراکه وجود آن موانع، مشکلات مردم را افزايش خواهد داد.
وي درباره برنامه خاتمي درانتخابات آينده تصريح کرد: اگر وي تصميم بر آمدن داشته باشد، يقينا با برنامه خواهد آمد. وي درباره توانايي حل مشكلات مردم توسط اين كانديداي احتمالي در شرايط كنوني خاطرنشان کرد: مسائل را نبايد صفر و صدي ببينيم و حل 50 درصد از مشکلات مردم در شرايط کنوني نيزغنيمت و از به عقب برگشتن بهتر است. مشاور رييسجمهور در دولت گذشته با اشاره به نتايج حضور بدون برنامه در عرصه تاكيد كرد كه اصلاحطلبان با سابقهاي که در حاکميت دارند، هيچگاه بدون برنامه وارد عرصه نخواهند شد. وي ادامه داد: اصلاحطلبان هنوز در مرحله اول قرار دارند و در آماده کردن شرايط براي ورود كانديداي مورد نظر خود هستند، البته وضعيت كشور به گونهاي نيست که نتوان براي آن برنامه بست، بلکه اجراي آن سخت است و برگرداندن کشور به وضيت گذاشته زمان زيادي ميطلبد، اما حق مردم است كه زندگي بهتر داشته باشند، بنابراين بنا به گفته خود مردم، خاتمي ميتواند در اين زمينه موفق باشد. وي اظهار نظر خاتمي درباره عدم کانديداتوري و رايزني با افراد ديگر از جمله ميرحسين موسوي را تکذيب كرد و افزود: تاكنون چنين صحبتي از جانب وي مطرح نشده است.
