نوروز: «محمود احمدینژاد» رییس جمهوری كه اخیرا در یك مصاحبه تلویزیونی بصراحت، مجلس هفتم را بعنوان یكی از عوامل ناكامی دولت در تحقق وعدههایش معرفی كرده بود، اخیرا در نامهای به رییس مجلس بشدت به انتقادات و موضعگیریهای مجلس علیه دولت واكنش نشان داده است.
منابع پارلمانی روز دوشنبه در این زمینه به خبرنگار نوروز اطلاعدادند افزایش نطقها و تذكرات مجلسیان در مورد اقدامات دولت كه به شكل بارزی در آستانه انتخابات افزایش یافته است، احمدینژاد را بهشدت عصبانی كرده است. به طوری كه وی در نامهای تند كه ظاهرا رعایت اصول نامهنویسی در سطح سران قوا هم در آن نشده، خطاب به حدادعادل به آنچه «دخالت بیش از حد نمایتدگان در امور اجرایی» نامیده، اعتراض كرده است.
احمدینژاد در این نامه گفته است كه نمایندگان به لوایح فوریتدار دولت بهویژه لوایح مربوط به برداشت از صندوق ذخیره ارزی رای نمیدهند و در عوض با نظقها وتذكرات خود در امور اجرایی دولت دخالت میكنند.
هنوز از واكنش احتمالی مجلس و هیأت رئیسه به این نامه، اطلاعی در دست نیست.

