نیروی انتظامی مانع برگزاری مراسم شب یلدا در دفتر جبهه مشارکت این شهر شد.
به گزارش سایت شاخه جوانان جبهه مشاركت (برای فردا) از اهواز، این مراسم که با تلاش کمیته دانشآموزی شاخه جوانان جبهه مشارکت منطقه خوزستان ترتیب داده شده بود، با ممانعت نیروهای انتظامی برگزار نشد. چند ساعت پیش از شروع مراسم نیروی انتظامی با مراجعه به دفتر جبهه مشارکت اعلام كرد به علت عدم دریافت مجوز از نهادهای مربوطه امکان برگزاری این مراسم مقدور نيست. همچنین، این نیروها با استقرار در محل دفتر از ورود میهمانان جلوگیری به عمل آوردند.
در همین حال، با نزدیک شدن به ساعت برگزاری مراسم بیش از 30 مامور نیروی انتظامی و لباس شخصی و چهار ماشین پلیس در مقابل دفتر جبهه مشارکت در اهواز مستقر شدند.
با وجود تجمع تعدادی از اعضای جبهه مشارکت و میهمانان مراسم هیچگونه برخورد نامناسبی از سوی نیروهای انتظامی صورت نگرفت. کمیته دانشآموزی نیز با شیرینی از ماموران مستقر در محل پذیرایی نمودند و شب یلدا و عید قربان را به آنها تبریک گفتند.
اعضای شاخه جوانان جبهه مشارکت با عذر خواهی از میهمانان و دعوتشدگان درخواست نمودند محل برگزاری مراسم را ترک نمایند تا در موعد دیگری این برنامه برگزار گردد.
به گزارش شاهدان عینی تا سه ساعت پس از تخلیه و بسته شدن دفتر جبهه مشارکت اهواز تعدادی از افراد نیروی انتظامی و یک دستگاه ماشین پلیس در مقابل این دفتر حضور داشتند.

