ندای سبز آزادی

دریافت خبرنامه نوروز


سياسي - بين‌الملل - اقتصادي - اجتماعي - حقوق بشر - زنان - دانشجويي - هنري - ورزشي - فناوري اطلاعات - انتخابات - مصاحبه - مراسم‌ها - بازتاب‌ها - جبهه مشاركت - بيانيه‌هاي جبهه مشاركت - دبيركل جبهه مشاركت

« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ |»


16 مهر 86

شجاع پوریان: مافیا محصول سیاست‌های دولت نهم است

«ولی‌الله شجاع‌پوریان» عضو ارشد فراكسیون اقلیت مجلس با اشاره به ناكارآمدی و سیاست‌های سوء دولت نهم به‌ویژه در حوزه اقتصادی گفت: اگر مافیایی هم وجود دارد، محصول سیاست‌های این دولت است.

وی به سایت خبری «نواندیش» گفت: واکاوی کارنامه دولت نهم نشان می‌دهد هر جا که دولت کم می‌آورد علت ناکامی خود را به عوامل غیبی و مافیایی نسبت می‌دهد که ناشی از توهمی است که دولت در آن فرو روفته و همه را خائن می‌پندارد.

وی ادامه داد: بگذریم از اینکه اگر مافیایی هم وجود دارد محصول سیاست‌های این دولت است؛ مانند مافیای شکر که با حذف تعرفه گمرکی به وجود آمده است.

عضو فراكسیون اقلیت مجلس در خصوص وام ده میلونی مسکن نیز گفت :از اول معلوم بود که این سیاست محکوم به شکست است. بسیاری از صاحب نظران هم اخطار لازم را داده بودند اما علی‌الظاهر این دولت تا سرش به سنگ نخورد و هزینه آزمون و خطا را از کیسه ملت نپردازد، به خود نمی‌آید.


« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ | نظر دهید | بازگشت به بالای صفحه |»

اخبار و تحليل‌هاي ارائه شده در پايگاه اطلاع رساني نوروز مواضع جبهه مشاركت ايران اسلامي نيست و مواضع اين حزب از طريق بيانيه‌ها، اطلاعيه‌ها و مصاحبه‌هاي دبيركل انتشار مي‌يابد