ندای سبز آزادی

دریافت خبرنامه نوروز


سياسي - بين‌الملل - اقتصادي - اجتماعي - حقوق بشر - زنان - دانشجويي - هنري - ورزشي - فناوري اطلاعات - انتخابات - مصاحبه - مراسم‌ها - بازتاب‌ها - جبهه مشاركت - بيانيه‌هاي جبهه مشاركت - دبيركل جبهه مشاركت

« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ |»


31 شهریور 86

اعتراض دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت به برخوردهای صورت گرفته با اعضای جبهه‌مشاركت

یك عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت با اشاره به افزایش برخوردهای قضایی با فعالان سیاسی اصلاح‌طلب، بازداشت هادی قابل عضو جبهه مشارکت و صدور احکام قضایی برای دکتر احمد شیرزاد نماینده مردم در مجلس ششم و مصطفی تاج زاده از کارگزاران دولت اصلاحات را بیانگر «پیشروی خط برخورد با جریانات منتقد» دانست.

«مهدی عربشاهی» در گفتگو با سایت ادوارنیوزافزود: خطی که پیش از این گریبان دفتر تحکیم وحدت و سازمان ادوار تحکیم را گرفته بود، امروز به جبهه مشارکت رسیده است و سایر گروهها .و فعالین منتقد وضع موجود هم بدانند که اگر امروز در مقابل این جریان ایستادگی نکنند، به زودی نوبت آنها فرا می‌رسد.

این فعال دانشجویی دانشجویان را چون داوری عادل دانست که با نگاهی دقیق به عرصه سیاست می نگرند و تک تک رفتارهای حاکمان و سیاستمداران را زیر نظر دارند و ادامه داد: خواسته اصلی ما فرصت برابر رقابت سیاسی برای همه است، در حالی که به نظر می رسد گروهی با در دست داشتن قدرت و ابزارهای قضایی و امنیتی دست به دوپینگ می‌زنند.

وی با اشاره به فضاسازی اخیر اصولگرایان علیه دکتر مصطفی تاج زاده گفت: متاسفانه این جریان عادت کرده است که با استفاده از قدرت رسانه ای خود و انگ هایی نظیر توهین به مقدسات، منتقدین خود را از صحنه اجتماع بیرون کند. امروز همه کسانی که شعار دموکراسی و حقوق بشر سر می دهند باید فارغ از هر گونه مرزبندی عقیدتی و سیاسی در عرصه دفاع از حقوق شهروندی فعال شده و به مثابه یک خانواده در برابر نقض حقوق یکدیگر متحد شوند. صداقت جریانها و گروههای مختلف در چنین زمانهایی در معرض سنجش قرار می گیرد و مردم هوشیارانه مواضع فعالین سیاسی را دنبال می کنند.

دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت در پایان برخوردهای اخیر با اعضای جبهه مشارکت را محکوم كرد و افزود: امیدوارم که حاکمیت در شرایط حساس کنونی در مواجهه با احزاب و گروههای سیاسی اعتدال را سرلوحه خود قرار دهد و ضمن بالا بردن آستانه تحمل خود در برابر منتقدین، شرایط مناسبی برای فعالیت سیاسی و اجتماعی فراهم نماید.


« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ | نظر دهید | بازگشت به بالای صفحه |»

اخبار و تحليل‌هاي ارائه شده در پايگاه اطلاع رساني نوروز مواضع جبهه مشاركت ايران اسلامي نيست و مواضع اين حزب از طريق بيانيه‌ها، اطلاعيه‌ها و مصاحبه‌هاي دبيركل انتشار مي‌يابد