دریافت خبرنامه نوروز


سياسي - بين‌الملل - اقتصادي - اجتماعي - حقوق بشر - زنان - دانشجويي - هنري - ورزشي - فناوري اطلاعات - انتخابات - مصاحبه - مراسم‌ها - بازتاب‌ها - جبهه مشاركت - بيانيه‌هاي جبهه مشاركت - دبيركل جبهه مشاركت

« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ |نظر دهید |»


27 اسفند 88

دبیرکل جبهه مشارکت پس از هشت ماه به مرخصی آمد

بنا به گزارش های رسیده به ندای سبز آزادی، محسن میردامادی، دبیر کل جبهه مشارکت شامگاه چهارشنبه ۲۶ اسفند از زندان اوین بیرون آمده است.

آقای میردامادی یک هفته از پس از کودتا در روز ۳۰ خرداد بازداشت شده بود و قریب به ۹ ماه را در بند کودتاچیان گذراند.


نظرات

ح.محمودی بیگ محمد :

خیلی خوشحالیم از آزادی دکتر میردامادی عزیز که با ایستادگی و مقاومت بی نظیرشان موجب سربلندی جبهه مشارکت و جنبش سبز شدند ، ایشان نمونه واقعی انسان مؤمن به خدا و اهداف والای مبارزه سیاسی می باشند ، آنچه که در این نه ماه بر ایشان و خانواده بزرگوارشان رفت ،بسیار سخت و طاقت فرسا بود ولی همسر همراه و صبور ایشان و فرزندان مقاومشان با سربلندی و عزت تمام از مراحل حساس گذشتند تا نشان دهند که شایسته رهبری حزب سترگ جبهه مشارکت ایران اسلامی هستند.
و گلایه مند از عدم حساسیت و پوشش خبری آزادی دبیرکل در سایت نوروز می باشم که متناسب با شأن و جایگاه دکتر میردامادی ظاهر نشده و گویی اخبار دبیرکل حزب دیگر را با حالت بسیار عادی و حداقلی پوشش داده است که این ایراد بزرگی بر سایت نوروز است.

 

فرم ارسال نظرات


+ قابل توجه نظردهندگان محترم

« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ | نظر دهید | بازگشت به بالای صفحه |»

اخبار و تحليل‌هاي ارائه شده در پايگاه اطلاع رساني نوروز مواضع جبهه مشاركت ايران اسلامي نيست و مواضع اين حزب از طريق بيانيه‌ها، اطلاعيه‌ها و مصاحبه‌هاي دبيركل انتشار مي‌يابد