
اعضای شورای مرکزی سازمان ادوار تحکیم وحدت (شعبه کرمانشاه) و نیز اعضای انجمن اسلامی دانشگاه رازی روز گذشته با حضور در منزل کاوه قاسمی کرمانشاهی، با پدر و مادر این فعال حقوق بشر دیدار کرده و در جریان وضعیت وی قرار گرفتند.
به گزارش ادوارنیوز، در این دیدار مادر کاوه ضمن ابراز خشنودی و دلگرمی خانواده از حمایتهای دوستان او از نقاط مختلف، از وضعیت مبهم پسرش ابراز نگرانی شدید کرد.
داوودی فر با اشاره به مراجعات هر روزه اش به دادستانی و نیز اداره اطلاعات کرمانشاه از دستور معاون دادستان کرمانشاه مبنی بر اجازه ملاقات با فرزندش خبر داد اما اضافه کرد که با تاسف این امر تاکنون میسر نگردیده است و از زمان بازداشت کاوه تاکنون امکان ملاقات حضوری با وی فراهم نشده است.
مادر کاوه کرمانشاهی با اشاره به اینکه آخرین تماس فرزندش دو روز بعد از بازداشت بوده، نسبت به سلامتی و شرایط بازداشت فرزندش در طی 3 هفته گذشته ابراز نگرانی شدید کرد و تنها خواسته اش را در حال حاضر ملاقات حضوری با پسرش دانست.
در ادامه این دیدار اعضای شورای مرکزی شعبه کرمانشاه سازمان ادوار و نیز تعدادی از فعالین دانشجویی شهر کرمانشاه با تاکید بر فعالیتهای مسالمت آمیز و حقوق بشری کاوه کرمانشاهی، ابراز امیدواری کردند که وی هر چه سریعتر آزاد گردد.
کاوه قاسمی کرمانشاهی از تاریخ 14 بهمن ماه توسط نیروهای امنیتی در کرمانشاه بازداشت شده و از آن زمان تنها یک بار (دو روز بعد از بازداشت) با خانواده اش تماس تلفنی داشته است. تاکنون از محل و شرایط بازداشت این فعال حقوق بشر اطلاعی در دسترس نیست.
