ندای سبز آزادی

دریافت خبرنامه نوروز


سياسي - بين‌الملل - اقتصادي - اجتماعي - حقوق بشر - زنان - دانشجويي - هنري - ورزشي - فناوري اطلاعات - انتخابات - مصاحبه - مراسم‌ها - بازتاب‌ها - جبهه مشاركت - بيانيه‌هاي جبهه مشاركت - دبيركل جبهه مشاركت

« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ |نظر دهید |»


16 بهمن 88

هماهنگی وزارت اطلاعات و حراست دانشگاه پلی تکنیک در اعمال فشار بر دانشجویان


وزارت اطلاعات با همکاری حراست دانشگاه امیر کبیر تهران و کمیته انضباطی این دانشگاه فشار شدیدی را بر دانشجویان آغاز کرده اند.

به گزارش ندای سبز آزادی این نهادها با همکاری کامل با یکدیگر اقدام به احضار دانشجویان به دفتر پیگیری می کنند؛ براساس این گزارش دانشجویانی عموما احضار شده اند که سابقه فعالیت سیاسی ندارند و تنها دنبال کننده اخبار سیاسی در کشور هستند.

در پي اين اقدام، بازجويان وزارت اطلاعات با گرفتن شماره هاي دانشجويان ديگر از اين افراد و كسب اطلاعات از آنها و با تهدید و تحت فشار شديد همراه است شروع به تماس با سایر دانشجويان می کنند و به آنها اتهام شركت در تظاهرات غيرقانوني می زنند.

در ادامه این سناریو ماموران دولت کودتا برای ترساندن دانشجویان به آنان اعلام می کنند که تصاویر شرکت آنان در تظاهرات موجود است و باز هم در راهپیمایی ها و تجمعات اعتراضی حضور یابند، با آنها برخورد خواهد شد.

لازم به ذکر است که کودتاچیان از ترس حضور عظیم جنبش سبز در 22 بهمن به هر اقدامی برای ترساندن مردم و عدم حضور انها در این مراسم متوصل می شوند.


فرم ارسال نظرات


+ قابل توجه نظردهندگان محترم

« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ | نظر دهید | بازگشت به بالای صفحه |»

اخبار و تحليل‌هاي ارائه شده در پايگاه اطلاع رساني نوروز مواضع جبهه مشاركت ايران اسلامي نيست و مواضع اين حزب از طريق بيانيه‌ها، اطلاعيه‌ها و مصاحبه‌هاي دبيركل انتشار مي‌يابد