
فشارها بر زندانیان سیاسی و روزنامه نگاران محبوس در زندان اوین طی روزهای اخیر افزایش یافته است.
به گزارش ندای سبز آزادی به نقل از "میزان"، در همین راستا، مسعود باستانی از اوین به زندان رجایی شهر منتقل و با 5 قاتل حرفه ای در یک سلول به سر می برد.
همچنین، عبدالله مومنی، سخنگوی سازمان ادوار تحکیم که در جریان بازداشتهای بعد از انتخابات دستگیر شده بود و پس از مدتها زندان انفرادی و فشارهای روانی سرانجام به شش سال حبس محکوم شده بود در روزهای اخیر مجدداً به بند 209 اوین انتقال یافته است.
سیدشهاب الدین طباطبایی، رئیس شاخه جوانان جبهه مشارکت و ستاد88 نیز که ماهها است در زندان به سر می برد، در روزهای اخیر به کرات از بند 209 به 240 و بالعکس انتقال یافته است.
در جریان این نقل و انتقالات کلیه لوازم شخصی و البسه آنها توسط مسوولان زندان توقیف شده و این دو زندانی در حال حاضر در سرمای سلولهای اوین محبوس هستند.
این اقدامات در حالی صورت می گیرد که روز پنجشنبه مسوولان زندان اوین حتی با حکم رسمی دادستانی از ملاقات حضوری زندانیان ممانعت کردند.
در همین راستا جرس گزارش داده که ساسان آقایی و سعید لیلاز ممنوع الملاقات شدند.
با وجود اینکه دادستانی مجوز ملاقات با خانواده را به این دو روزنامهنگار زندانی داده بود، اما مامورین زندان اوین کاملا خودسرانه و به بهانه همکلام شدن این دو زندانی هنگام اعزام به سالن ملاقات، از دیدار آنها با خانوادههایشان جلوگیری کردند.
