
مردم سبز و سوگوار تهران با تجمع در برابر بیمارستان ابن سینا که خواهر زاده مهندس موسوی به آنجا منتقل شده بود، شعار "میرحسین میرحسین تسلیت تسلیت" سردادند.
به گزارش نوروز، نیروهای لباس شخصی و یگان ویژه با حمله به مردم آنها را پراکنده کردند، اما مردم همچنان شعار "یا حجت ابن الحسن ریشه ظلم رو بکن" و "میرحسین میرحسین تسلیت تسلیت" سرداده و دوباره تجمع خود را تشکیل داده اند.
به گزارش نوروز، تا این لحظه(ساعت 10.30 شب) نیروهای امنیتی برای متفرق کردن مردم 2بار گاز اشک آور به سمت آنها شلیک کرده اند. این اقدام با اعتراض مسئولان بیمارستان مواجه شد، اما نیروهای امنیتی به اعتراضان مسئولان بیمارستان توجهی نکردند
خیابان های منتهی به بیمارستان ابن سینا به دلیل ترافیک سنگین ماشین هایی که قصد دارند خود را به محل بیمارستان برسانند، مسدود شده است.
نیروهای یگان ویژه هم اکنون در برابر بیمارستان ابن سینا مستقر شده اند.
اخبار تکمیلی ارسال خواهد شد.
