ندای سبز آزادی

دریافت خبرنامه نوروز


سياسي - بين‌الملل - اقتصادي - اجتماعي - حقوق بشر - زنان - دانشجويي - هنري - ورزشي - فناوري اطلاعات - انتخابات - مصاحبه - مراسم‌ها - بازتاب‌ها - جبهه مشاركت - بيانيه‌هاي جبهه مشاركت - دبيركل جبهه مشاركت

« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ |نظر دهید |»


20 آبان 88

مهدی محمودیان تهدید به تبعید شد

مهدی محودیان، فعال حقوق بشر و روزنامه‌نگار اصلاح‌طلب در آخرین ملاقات خود به خانواده‌اش گفته است که بازجویان از او خواسته‌اند تعهد بدهد برای چهار سال از تهران خارج شود و روزنامه‌نگاری را برای همیشه کنار بگذارد تا از زندان رهایی یابد.

به گزارش نوروز، محمودیان ۲۵ شهریورماه توسط نیروهای امنیتی در منزلش بازداشت شد و از آن تاریخ تاکنون در سلول انفرادی به سر می‌برد.

خانواده‌اش وضع عمومی او را مناسب ارزیابی کردند اما به دلیل ناراحتی معده همچنان روزی هشت قرص مصرف می‌کند و از وضعیت غذایی زندان نیز به شدت ابراز نارضایتی کرده است.

خانواده محمودیان امروز- چهارشنبه بیستم آبان‌ماه- با دادستان تهران دیدار می‌کنند. این دیدار پس از تجمع خانواده‌های زندانیان سیاسی جلوی دادستانی تهران ترتیب داده شده است.

به خانواده او وعده داده شده است در روزهای آینده تغییراتی در وضعیت او ایجاد می‌شود.

محمودیان در تمام دوران زندان و سلول انفرادی تنها یک یا دو بار بازجویی شد و از یک هفته پیش بازجویی او بار دیگر آغاز شده است. بازجویان به او گفته‌اند که یکی از اتهام‌های او توهین به رهبری در یک جمع خصوصی است اما او این اتهام را موکدا رد کرده است.


نظرات

یکنفر :

سلام ، من این آقا رو نمیشناسم ، ولی‌ میگم که چه خوش شانس هست که حکم تبعید رو بهشون دادند ! پس معلومه که زنده میمونه ! انشا الله که همیشه زنده باشند و سبز

 

فرم ارسال نظرات


+ قابل توجه نظردهندگان محترم

« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ | نظر دهید | بازگشت به بالای صفحه |»

اخبار و تحليل‌هاي ارائه شده در پايگاه اطلاع رساني نوروز مواضع جبهه مشاركت ايران اسلامي نيست و مواضع اين حزب از طريق بيانيه‌ها، اطلاعيه‌ها و مصاحبه‌هاي دبيركل انتشار مي‌يابد