ندای سبز آزادی

دریافت خبرنامه نوروز


سياسي - بين‌الملل - اقتصادي - اجتماعي - حقوق بشر - زنان - دانشجويي - هنري - ورزشي - فناوري اطلاعات - انتخابات - مصاحبه - مراسم‌ها - بازتاب‌ها - جبهه مشاركت - بيانيه‌هاي جبهه مشاركت - دبيركل جبهه مشاركت

« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ |»


20 خرداد 88

طرفدار موسوی با ضربه باتوم پلیس به کما رفت

یک جوان طرفدار موسوی ساعت دو بامداد روز چهارشنبه با ضربه باتوم پلیس به کما رفت و یک زن باردار نیز در معرض خطر سقط جنین قرار گرفت.

سید احمد حسینی معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان دردولت اصلاحات ضمن بیان مطلب بالا اظهار داشت: در ساعت دو بامداد روز چهارشنبه در اجتماع هواداران میرحسین موسوی در گلسار رشت ، پلیس با جوانان طرفدار موسوی درگیر شد که در این درگیری یک جوان با ضربه باتوم پلیس به شدت مضروب گردید.

وی افزود: این جوان تا لحظه درج خبر در کما به سر می برد .همچنین در این در گیری به یک زن باردار نیز حمله شد که وی نیز در بیمارستان بستری است و احتمال سقط جنین برای او وجود دارد .این حملات پلیس به شدت مورد اعتراض حاضرین قرار گرفته است.


« | صفحه اول | نسخه قابل چاپ | نظر دهید | بازگشت به بالای صفحه |»

اخبار و تحليل‌هاي ارائه شده در پايگاه اطلاع رساني نوروز مواضع جبهه مشاركت ايران اسلامي نيست و مواضع اين حزب از طريق بيانيه‌ها، اطلاعيه‌ها و مصاحبه‌هاي دبيركل انتشار مي‌يابد